Arman Alizad uuteen kotiin

Arman Alizad myy hulppeaa lukaaliaan Espoossa

Tv-persoona Arman Alizad on laittanut myyntiin upean 152-neliöisen omakotitalonsa Espoossa, joka on saatavilla 668 000 euron hintaan. Tämä hulppea lukaali sijaitsee rauhallisella alueella hyvien kulkuyhteyksien varrella ja lähellä palveluita, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon perheille.

Talon vuonna 2011 valmistunut rakennus tarjoaa viisi huonetta, keittiön, saunan ja parvekkeen. Sisätiloissa on kaunis saarniparketti, ja olohuoneen kruununa toimii varaava takka. Alakerran makuuhuoneessa on tilava walk-in vaatehuone, ja muissa makuuhuoneissa on runsaasti kaappitilaa. Taloon kuuluu myös kaksi erillistä WC:tä, käytännöllinen kodinhoitohuone ja viihtyisä terassi, joka kutsuu nauttimaan ulkoilmasta perheen ja ystävien kanssa.

Arman Alizad kertoo myynnin taustalla olevan tarve isommalle asunnolle, kun heidän perheensä kasvaa. Arman ja hänen puolisonsa Senay Coco aikovat pysyä Espoossa, jossa heidän lastensa koulut ja päiväkodit sijaitsevat. Tarkoituksena on välttää kahden asunnon loukku ja siirtyä uuteen kotiin vasta, kun sopiva vaihtoehto löytyy.

Arman Alizadin uusioperhe etsii uutta kotia Espoosta

Arman Alizad ja hänen puolisonsa Senay Coco ovat päättäneet myydä Espoon kotinsa ja etsiä tilavampaa asuntoa perheelleen. Armanin ja Senayn uusioperheeseen kuuluu yhteensä kuusi lasta, ja he tarvitsevat enemmän tilaa kasvamiseen ja arjen pyörittämiseen.

Vaikka Armanilla ja hänen perheellään on selvät tarpeet uudelle kodille, he aikovat pysyä Espoossa, koska lasten koulut ja päiväkodit ovat siellä. Tämä osoittaa heidän vahvaa sitoutumistaan paikalliseen yhteisöön ja halua pitää yllä vakaata arkea perheen kesken.

Arman korostaa, että asuntomarkkinoilla liikkuminen vaatii tarkkuutta ja harkintaa, eikä heidän perheensä aio jäädä kahden asunnon loukkuun. Sen sijaan he aikovat siirtyä uuteen kotiin vasta, kun sopiva vaihtoehto löytyy, varmistaen näin sujuvan siirtymisen uuteen elämänvaiheeseen ilman tarpeetonta kiirettä ja stressiä.

Jätä kommentti