Menikö tuulilasi rikki kotipihalla? – Saat Tuulilasin korjauksen TipTopAutolta

Tuulilasi on auton tärkeimpiä osia. Se suojaa matkustajia ulkoisilta vaaroilta, kuten tuulelta, sateelta ja lumelta. Tuulilasi on myös tärkeä turvallisuustekijä, sillä se auttaa näkemään tien hyvin.

Tuulilasi voi vaurioitua esimerkiksi kiveniskemän, kolarin tai muiden tekijöiden vuoksi. Vaurioitunut tuulilasi voi heikentää näkyvyyttä ja turvallisuutta. Siksi on tärkeää korjata tai vaihtaa vaurioitunut tuulilasi mahdollisimman pian.

Kiveniskemän korjaus

Yleisin tuulilasin vaurio on kiveniskemä. Kiveniskemä voi aiheuttaa halkeaman tai pienen reiän tuulilasiin. Kiveniskemän korjaus on usein mahdollista, jos vaurio on pieni.

Kiveniskemän korjaus tehdään käyttämällä erityistä hartsia. Hartsi ruiskutetaan vaurioituneeseen kohtaan ja kovetetaan UV-valon avulla. Korjauksen jälkeen tuulilasin pitäisi olla taas yhtä hyvä kuin ennen vaurioa.

Tuulilasin korjaus

Jos tuulilasissa on suurempi vaurio, kuten halkeama tai särö, se on korjattava tai vaihdettava. Tuulilasin korjaus tehdään käyttämällä erityisiä työkaluja ja laitteita.

Tuulilasin korjaus alkaa siitä, että vauriokohta puhdistetaan huolellisesti. Tämän jälkeen vauriokohtaan tehdään pieni reikä, jotta ilma pääsee poistumaan korjausprosessin aikana.

Seuraavaksi vauriokohtaan ruiskutetaan hartsia. Hartsi kovetetaan UV-valon avulla. Korjauksen jälkeen tuulilasiin jää pieni reikä, joka täytetään hartsilla.

Tuulilasin korjaus onnistuu yleensä, jos vaurio on alle 25 millimetrin halkaisijaltaan. Korjauksen onnistumista arvioidaan kokeneen ammattilaisen toimesta.

Tuulilasin vaihto

Jos tuulilasissa on suuri vaurio, se on vaihdettava. Tuulilasin vaihto on työläs prosessi, joka vaatii erityisiä työkaluja ja laitteita.

Tuulilasin vaihto alkaa siitä, että vanha tuulilasi poistetaan. Tämän jälkeen uusi tuulilasi asennetaan paikalleen.

Tuulilasin vaihto on hyvä tehdä ammattilaisen toimesta. Ammattilainen varmistaa, että uusi tuulilasi asennetaan oikein ja että se on turvallinen.

Tuulilasin korjaus Espoossa

Espoossa on useita yrityksiä, jotka tarjoavat tuulilasin korjaus – ja vaihtopalveluja. Yritykset käyttävät erilaisia menetelmiä ja laitteita, joten on tärkeää vertailla eri yrityksiä ennen valinnan tekemistä. Valitse Tuulilasin korjaus Espoo, jos autosi tarvitsee vaihdon tai korjauksen.

Tuulilasin korjaushinta

Tuulilasin korjaushinnat vaihtelevat vaurion laadun ja koon mukaan. Kiveniskemän korjaus maksaa yleensä muutaman kymmenen euron verran. Isompien vaurioiden korjaus voi maksaa satoja euroja.

Tuulilasin vaihtohinta on yleensä noin 500–1000 euroa. Vaihdon hinta riippuu muun muassa auton mallista ja tuulilasin koosta.

Vakuutusyhtiön korvaus

Useimmat vakuutusyhtiöt korvaavat tuulilasin korjauksen tai vaihtamisen. Korvaus määräytyy vakuutuksen ehtojen mukaan.

Vakuutusyhtiön korvauksen hakeminen

Jos tuulilasi vaurioituu, on tärkeää ilmoittaa vahingosta vakuutusyhtiölle mahdollisimman pian. Vakuutuksenantaja antaa ohjeet korvauksen hakemiseen.

Loppusanat

Tuulilasin korjaus tai vaihto on tärkeä turvallisuustekijä. Vaurioitunut tuulilasi voi heikentää näkyvyyttä ja turvallisuutta. Siksi on tärkeää korjata tai vaihtaa vaurioitunut tuulilasi mahdollisimman pian.

Jätä kommentti