Ville Galle osti mökin, sitten iski karmea remonttiyllätys ja masennus työmäärästä

Suosittu televisio-ohjelma Huvila & Huussi tekee paluun ruutuihin ensi maanantaina uuden kauden myötä. Ohjelmassa seurataan erilaisia remonttihankkeita, joissa keskitytään erityisesti kesämökkeihin ja niiden pihapiireihin. Avausjakson kohokohtana on JVG-räppiduosta tutun Ville Gallen kesämökin muodonmuutos.

Ville Gallen kesämökki

Ville Galle kertoo ostaneensa kesämökin, joka sijaitsee hänen vanhempiensa mökin läheisyydessä. Tontti on peräisin hänen sukulaisiltaan. Alkuperäinen suunnitelma oli tuoda tavaroita mökille muutamassa viikossa, mutta pian Galle huomasi, että remonttia vaaditaan enemmän kuin aluksi ajateltiin. Galle koki myös hetkellisen pettymyksen projektin edetessä.

Haastava tontti

Mökin tontti, joka on 900 neliömetriä, sijaitsee haastavassa rinteessä ja sen maaperä on savea. Haastavuuden vuoksi Galle päätti tilata ammattiapua pihaprojektiin. Hänen kokemuksensa mukaan työmiehet näkivät tilaisuuden hyötyä rahallisesti, mikä johti projektin keskeyttämiseen muutamaksi kuukaudiksi. Galle kuitenkin palasi projektiin uudella innolla, kun Huvila & Huussi -ohjelman tiimi tuli mukaan.

Luottamus ohjelmaan

Galle ilmaisee suurta luottamusta Huvila & Huussi -ohjelmaan ja sen kykyyn toteuttaa hankkeita. Hän on seurannut ohjelmaa televisiosta ja on vakuuttunut tiimin osaamisesta. Tämä luottamus ohjasi hänet päättämään yhteistyöstä ohjelman kanssa mökkinsä remontissa.

Pihasuunnittelija ja urakoitsija

Uuden kauden myötä esitellään uusi pihasuunnittelija Laura Moilanen, joka vastaa Gallen mökin pihan suunnittelusta. Pihaurakoinnista vastaa Teemu Luostarinen, joka on tuttu kasvo aiemmilta kausilta. Heidän ammattitaitonsa ja kokemuksensa ovat avainasemassa Gallen kesämökin muodonmuutoksessa.

Unelman toteutuminen

Galle korostaa kiitollisuuttaan mahdollisuudesta omistaa kesämökki. Hän pitää sitä suomalaisena unelmana ja arvostaa syvästi tätä mahdollisuutta. Projekti Huvila & Huussi -ohjelman kanssa tarjoaa hänelle tilaisuuden toteuttaa tämä unelma.

Ohjelman esitystiedot

Huvila & Huussi nähdään Nelosella ja Ruudussa joka maanantai kello 20. Ohjelma tarjoaa yleisölle inspiraatiota ja ideoita omiin remonttihankkeisiinsa, keskittyen erityisesti kesämökkeihin ja niiden ympäristöön.

Juoruja Suomesta

Onlyfansin tiedät, että Susanna Penttilä, tiedätkö kuka hän on? Tai onko sinulla mitään tietoa, kuka on ja mitä tekee Sonja Aiello? Kolmantena tutustumisen arvoisena nostetaan listalle mies Venäjältä, mutta koko aikuisikänsä Suomessa asunut ja kasvanut Sergey Hilman – tutustu näihin kolmeen ja tiedät lisää tämän päivän juoruista, ainakin viihteen osalta.

VIDEO: Räppäri Ville Galle osti mökin ja masentui työmäärästä

Yksi kommentti artikkeliin ”Ville Galle osti mökin, sitten iski karmea remonttiyllätys ja masennus työmäärästä”

Jätä kommentti